WIJ STELLEN ONS GRAAG EVEN VOOR!

Wij van Vertrouwd Thuiszorg zijn gespecialiseerd in de zorg voor de multiculturele samenleving. Als u zorg thuis nodig heeft, dan kunt u op ons rekenen. Bijvoorbeeld voor het hulp bij het huishouden, begeleiding thuis of persoonlijke verzorging. Wij ondersteunen u graag zodat u zo lang als mogelijk thuis in uw eigen vertrouwde huis kunt blijven wonen en u uw zelfstandigheid kunt blijft behouden. en paar uur in de week, dagelijks of zelfs 24 uur per dag. U krijgt altijd één vast aanspreekpunt en u krijgt hulp van zoveel als mogelijk van dezelfde medewerkers. Uw vaste medewerkers spreekt uw taal en begrijpt uw culturele achtergrond. Dat is wel zo prettig en vertrouwd!

Wilt u meer informatie omtrent de mogelijkheden voor uw persoonlijke situatie neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op dat kan zowel via onze website als telefonisch. Wij horen graag hoe wij verder mogen helpen!

ZORG DIE U BEGRIJPT

Wij van Vertrouwd Thuiszorg bieden u een gevarieerd zorgaanbod dat aansluit op de wensen van u als cliënt. Wij hebben veel aandacht voor iemands levenswijze, religie en moedertaal. Ons werkgebied is multicultureel. Door de vraag aan zorg vanuit voornamelijk de eerste generatie Turkse Nederlanders hebben wij besloten om ons te specialiseren in de zorgverlening in de Turkse taal. Samen met de zorg van ons team, vrijwilligers en mantelzorgers versterken wij elkaar in de ondersteuning bij uw lichamelijke en of mentale klachten. Zo kunt u uw leefstijl behouden en uw zelfredzaamheid vergroten en kunt u zo lang als mogelijk thuis in uw vertrouwde omgeving blijven wonen. Dat is wel zo prettig!

Wij ondersteunen u graag bij Hulp in het Huishouden, Persoonlijke verzorging en Begeleiding Thuis. Maar geven u ook graag advies over hulpmiddelen en begeleiding in het dagelijkse leven.

MISSIE EN AMBITIE

 

MISSIE:

Samen met het team van mantelzorgers, vrijwilligers en zorgverleners u als cliënt te ondersteunen in uw zelfredzaamheid, zodat u zo lang als als mogelijk thuis in uw vertrouwde omgeving kan blijven wonen. Preventief handelen en oplossingsgericht denken zijn de kenmerken van onze organisatie.

AMBITIE:

Een zo volledig mogelijk zorgpakket in eigen taal aanbieden die aansluit bij ons doelgroep.

Ons werkgebieden: Zaanstad, Beverwijk, Heemskerk en IJmuiden

ONZE ZORGPARTNERS